VDFsound

Produkt kategori

Festtilbehør

Festtilbehør udlejning – Festudlejning til dig!

Vdfsound udlejer alt tilbehør samt komplette lydanlæg eller musikanlæg til ethvert formål. Musikanlæg med lysshow til privatfest, firmafest eller event, fra 0 – 1500 personer.

Jeg ser frem til at høre fra dig og håber, at dette kan være med til at afhjælpe situationen.
Sæt prikken over i´et med et lysshow til din fest. Det skaber den fede stemning på f.eks. dansegulvet.
Du kan med fordel leje en af vores festpakker, så får du flere produkter i en samlet pakke til en fordelagtig pris.

Leje af karaokeanlæg

Hos VDFSound tilbyder vi udlejning af karaokeanlæg, med afhentning eller levering i hele Danmark. Se mere på vores side, lej karaokeanlæg. Uanset om du planlægger en hyggelig karaokestemning hjemme i stuen eller en stor karaokefest for alle vennerne, så har vi hos VDFSound.dk det helt rigtige karaokeanlæg til dig.

Lej en scene

Er du på udkig efter et scenepodie til din fest? Vi tilbyder også mulighed for at leje en scene til din fest, se mere på vores side, lej scenepodie.

Lej en røgmaskine

En røgmaskine er et essentielt stykke udstyr, hvis du vil opnå den helt rigtige visuelle effekt og sceneatmosfære. Den tætte, vridende røg tilføjer et smukt, dramatisk lag, der får lys og lasere til at træde endnu mere i karakter. Hos VDFSound.dk har vi et stort udvalg af professionelle røgmaskine i forskellige størrelser og udgaver. Vores maskiner kan producere både den tætte, atmosfæriske røg og de mere eksplosive røgskyer, der spreder sig ud over scenen eller dansegulvet

Uanset hvilken slags fest du skal afholde, sørger vi med vores lyd udlejning for at du får en lyspakke som passer perfekt til dit arrangement. Lej højtalere til fest eller lej lys til din fest og sikre dig den gode stemning.

Skal du bruge en DJ til dit event? Så lej en DJ hos VDFSound

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen