VDFsound

Lej en Dj & sæt gang i festen !

​Skal du holde fest, og leder du i den forbindelse efter en erfaren DJ, der kan fyre op for musikken og sætte gang i festen og ikke mindst dansegulvet?

Så lej en DJ her hos VDFsound Vi udlejer både DJ’s til fester i København og på hele det øvrige Sjælland, og det gælder både private fester og firmafester af enhver art.

Når du vælger en løsning fra os får du :

 • 100% fest- & dansegaranti
 • Professionel dj
 • Musik efter din smag
 • Skræddersyet pris
 • Aftale på kontrakt
 • Tilpasset lyd & lys
En fest der er igang med lejet lys og højtalere

Musikken der passer til eventet

DJ’ens opgave er, at få sat gang i dansegulvet med den rigtige musik. Derfor planlægger vi sammen med jer, den rette playliste – så er musikken til eventet helt i top. Til de fleste events anbefaler vi en af vores professionelle allround-DJs, der ved hvad der er elsket hos et blandet publikum. Derfor er du sikret en event, med et blandet mix af gamle klassikere og de nyeste hits. Derudover er det også muligt for jer, at ønske sange under eventet. Så kom gerne forbi jeres servicemindet DJ.

book vdfsound

Skræddersyet pris

Prisen for en leje af en DJ afhænger af flere elementer. Herunder kan der være flere ønsker du gerne vil have opfyldt som f.eks. stand-up comedy, snemaskine, konfetti-affyring eller andet. For at kunne sende et godt tilbud, mener vi at det er vigtigt at afdække dine behov og ønsker for en vellykket event.

 

hyre vdfsound

Vi brænder for jeres fest

Med 10 års erfaring, over 30 DJ’s og mere 500 tilfredse kunder, kan vi med sikkerhed får gæsterne ud på dansegulvet uanset aldersgruppe.

Vi gør en stor dyd ud af at tilpasse festen til vores publikum, så du kan nyde din aften uden bekymringer eller besvær. Vi har faste DJ’s tilknyttet, så vi altid kan garantere vores kunder den højeste kvalitet. Vores dygtige DJ’s kan spille alle typer af musikgenrer til din fest.

 

Vi tilbyder mobildiskotek eller DJ til jeres fest.

Vi har primært 2 pakker til fester så som bryllupper, fødselsdage og konfirmationer, firmafester, sommerfest,mm

Pakke 1

Pakken er inkl. DJ med pult, lyd, lysshow, transport, opsætning og nedtagning.

Til fester og events med op til 50-70 gæster

Musik under middagen, hvor vi har godt og blandet dinnermusik som vi sørger for bliver stoppet og startet ved diverse indslag, efter middagen spiller vi op til dans, og gæster er meget velkommen til at ønske musik.

Denne pakke er 8 timer fra kr. 6.000,-

 

Pakke 2

Pakken er inkl. DJ med pult, lyd, lysshow, transport, opsætning og nedtagning.

Til fester og events med op til 50-70 gæster

Vi spiller op til dans efter middagen, gæster er meget velkommen til at ønske musik.

Få hjælp til at styre musikken så du kan feste med dine gæster.

Denne pakke er 4 timer fra 4.500,- 

Vi er altid klar på en uforpligtende snak om en kommende begivenhed, så send os gerne en mail via kontaktformularen nedenfor eller kontakt os direkte på +45 52 52 79 69

Vi sørger for Lyd, Lys og God stemning.

Vi er meget fleksible og elsker at komme ud til både små, intime sammenkomster, de store og vilde fester og de arrangementer, der ikke helt kan kategoriseres. Hyre en DJ hos VDFsound, og vi kan love dig for at vi vil spille op til dans – om der så skal danses til popmusik, salsa eller noget tredje

Vores Dj pris er inkl. alt – ingen ekstraomkostninger.

Prisen fastsættes ud fra arrangementets varighed, mulighederne for opsætning og nedpakning, specielle krav osv. Herunder har jeg lavet en række priseksempler for at give en ide om hvad det koster at leje en Dj til fest, og hvor dit arrangement ender rent prismæssigt.

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen