VDFsound

Cameo Hydrabeam

Cameo HydraBeam 4000 RGBW Moving Head Bar

Cameo Hydrabeam 4000 har fire individuelt kontrollerbare bevægelige hoveder på en 100 cm stang med ultrahurtig 540° panorering og 270° tilt. De er udstyret med kraftige 32 W quad LED’er til strålende, ensartede farveblandinger og projicerer knivskarpe stråler med en ekstremt fokuseret spredning på 2,5°.

Cameo Hydrabeam 4000 giver 5 modes af DMX kontrol, lydaktivering og automatisk drift med 16 spændende indbyggede programmer. Derudover tillader armaturet jævn dæmpning og inkluderer en højhastigheds-strobefunktion, der affyrer maksimalt 20 intense blink i sekundet.

Den sammensatte ABS- og metalkonstruktion integrerer en støjsvag blæser og et 4-knaps farvedisplay, der tillader nem, intuitiv konfiguration og manuel betjening. 3- og 5-bens DMX-indgange og -udgange plus de blå og grå Power Twist-stik muliggør praktisk og alsidig daisy-chaining. Hydrabeam 4000 leveres med to Omega-beslag og en stangadapter, der stort set dækker alle monteringsmuligheder.

Cameo Hydrabeam 4000 kombineret 4 individuelle steuerbare Moving Heads

Uanset hvilken slags fest du skal afholde, sørger vi med vores lyd udlejning for at du får en lyspakke som passer perfekt til dit arrangement.

Lej højtalere til din fest og sikre dig den gode lyd

Skal du bruge en DJ til fest eller event ?

Det er nemt at leje udstyr hos os!

  • Reservér udstyret på hjemmesiden! Du vælger alt, hvad du skal bruge og reserverer på forhånd.
  • Vælg tidspunkt. Du vælger selv, hvor du vil afhente udstyret eller hvortil vi skal levere det.
  • Afhent udstyret! Eller måske har vi valgt med levering. Så kommer vi selvfølgelig og leverer og opstiller for dig.
  • Returnér udstyret som aftalt. Efter endt brug returnerer du udstyret til lageret igen, hvis ikke du har valgt, at vi skal afhente for dig.

Er du i tvivl om, hvordan du lejer udstyr hos os, så er du velkommen til at kontakte os på 52 52 79 69.

595,00 kr.


0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen