VDFsound

Lejebetingelser

Ansvarlighed/skade:

Lejer er 100% økonomisk ansvarlig over for udlejer og eventuelt tredje person, i tilfælde af at der i udlejningsperioden sker skade på det lejede udstyr eller at udstyret bortkommer. Dette gælder også når skader på højtalere osv. skyldes at mixerens output er oppe i det røde felt. Dette omfatter tillige udlejers driftstab i reparations- eller erstatningssagsperioden. Lejer er forpligtet til at have en dækkende forsikring af det lejede udstyr. Udlejer har intet ansvar overfor lejer i tilfælde af f.eks. ildebrand, personskader eller lignende, hvis det lejede er årsag til dette. Dette gælder også eventuelle tab for lejer i sådanne tilfælde.
Udstyret skal returneres som udleveret. Hvis dette ikke overholdes er udlejer berettiget til at kræve ekstra betaling for rens eller reparation af udstyr.

Hæftelse:

I tilfælde af, at det lejede udstyr ikke fungerer efter hensigten, hæfter udlejer maksimalt for et beløb svarende til lejeprisen af det ikke fungerende lejede udstyr. Dette gælder dog kun hvis kunden har ringet til os når de opdager at udstyret ikke fungerer. Hvis de ikke gør det frafalder deres reklamationsret. Hvis vi bliver kaldt ud for at tilse udstyr og der ikke er problemer med vores udstyr hæfter kunden for ekstra tekniker time og kørsel efter gældende priser.
Hvis der lejes røgmaskiner o.lign., er det kundens eget ansvar at sikre sig, at disse må benyttes i lokalerne hvor festen afholdes. I tilfælde hvor disse alligevel benyttes og udløser f.eks. røgalarmer, kan udlejer ikke holdes ansvarlig.

Eventuel tvist:

I tilfælde af eventuelle retsager forbundet med udlejningen forpligter lejer sig til at betale samtlige omkostninger forbundet hermed inklusive advokat, retsafgift eller lignende, 100 % både for udlejer og lejer.

Aflysning:

I tilfælde af aflysning skal udstyret afbestilles skriftligt minimum 48 timer før eventet, ellers opkræves fuld lejepris.

Levering, afhentning / aflevering:

I tilfælde af at du/I er forhindret I at aflevere til tiden skal dette underrettes telefonisk og I skal have et OK fra os.
Ved levering/afhentning, er levering/afhentning altid inklusiv opsætning hvis dette er tilvalgt. Hvis ikke denne service er tilvalgt, skal det lejede udstyr selv afhentes/leveres inden for den aftalte frist, samt med brug af kundens egen trailer eller bil.
I tilfælde af forsinkelser fra kundes side faktureres et ekstra ventetillæg på min kr. 100,- pr. påbegyndt 15 min. I tilfælde af at vi kører forgæves faktureres ekstra transport.
Der er et tillæg på kr. 400,- for levering/opstilling/afhentning inden for de første 20 km fra Bredsten, derefter 7,5 kr. pr. kørt km, mens udleveringer (lejer henter hos udlejer) er gratis.
Lejen er til efterfølgende dag senest kl. 12, hvis ikke andet er angivet og kan returneres på vores lager eller vil blive afhentet mellem kl. 9 – 12. Vi holder normalt lukket uden forudgående aftale. Afleveres udstyret ikke til tiden opkræves der ekstra leje for udstyret efter vores dagspriser.

Lejer erklærer sig ved indgået aftale at være indforstået med ovenstående betingelser.

Handelsbetingelser

Udlejer af udstyret er VDFsound  CVR DK-38611194. Forsikring ved Alm. Brand Forsikring.

Alle reservationer / bookinger udført med Visa/Dankort eller MobilePay via. vores online shop.

Alle lejepriser er ekskl. levering, opsætning og afhentning med mindre andet er aftalt.

Priser er i danske kroner inkl. moms, og er for 1 dags leje med mindre andet er aftalt.

Ved afbestilling af udstyr (efter indgået mundtlig/mail aftale eller post Danmark sendt underskrevet kontrakt) indenfor 3 dage før udlejningsdatoen kræves det fulde leje beløb med mindre andet er aftalt.

Hvis udstyret ikke leveres tilbage til aftalt tid kan der opkræves extra leje, minimun 1 dags leje.

Ved udlevering af udstyr på udlejers adresse, skal der medbringes sygesikringsbevis og kørekort og disse bliver kopieret til Lejudstyr´s arkiv.

Ved afhentning på udlejers adresse betales lejeprisen ved udleveringen med mindre andet er aftalt.

Før afhentning af udstyr på udlejers adresse er alt udstyr kontrolleret og fundet i orden og udstyret skal leveres tilbage på udlejers adresse i samme stand som ved udleveringen.

Det er dog stadig lejers ansvar at sikre sig der ikke er nogen mangler eller defekter på udstyret inden udleveringen Evt defekter og mangler skal straks meddeles udlejer.

Før en evt. opsætning af udstyret af udlejer er alt udstyr kontrolleret og fundet i orden inden det bliver overleveret til lejer og udstyret skal være i samme stand når udlejer nedtager udstyret på spille adressen.

Det er dog stadig lejers ansvar at sikre sig der ikke er nogen mangler eller defekter på udstyret inden ibrugtagningen. Evt defekter og mangler skal straks meddeles udlejer.

Bliver der konstateret nogen fejl eller mangler på udstyret ved aflevering eller ved nedtagning af udlejer, er lejer erstatningspligtig og lejer er indforstået med at det er udlejer der sætter reperationsprisen, da udlejer er uddannet lyd/lys reparatør.

Kun Lejudstyr må reparere og adskille det lejede udstyr.

Ved tyveri eller anden bortkomst af det lejede udstyr under leje perioden, er lejer erstatningspligtig om det er afhentet på udlejers adresse eller udstyret er leveret af udlejer på spille adressen.

Erstatningen er enten i form af samme udstyr i god brugt stand og i tilfælde dette ikke kan findes, så i form af dagsprisen på det tabte udstyr og den sættes af udlejer.

Lejudstyr kan ikke gøres ansvarlig for skade eller tab, herunder såvel martrial som personskade, samt produktions ansvar, forvoldt af det lejede udstyr.

Hvis der opstår fejl på lejet udstyr kan Lejudstyr ikke gøres ansvarlig herfor.

Enhver handling eller undladelse i strid med ovenstående betingelser, betragtes som misligholdelse af lejeaftalen og Lejudstyr kan uden yderligere afhente anlægget og kræve evt erstatning samt det fulde leje beløb.

Med lejer underskrift er vedkommende indforstået med udlejningsbetingelserne.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@vdfsound.dk Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

 

 

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen