Arrangementer

Alle DJ’s er specialister, hvad enten det drejer sig om populærmusik, de gamle klassikere, dance, elektro, jazz, lounge, funk, salsa eller polka/Balkan, så det passer til netop dit arrangement. 70er musik og 80er musik. Så er du til Abba, Grease eller Hits fra 80erne, så finder du helt sikkert gode DJ’s her, som med garanti kan sætte gang i din fest.

Vores rutinerede DJ spiller til alle slags arrangementer og aldersgrupper og vil altid være i dialog med dig, om dine musikønsker til den enkelte dag. Standard opsætningen er med DJ, højtalere, subwoofer, Dj-pult og minimum 4 lyseffekter.

Arrangementets varighed kan være forskellig fra fest til fest og derfor aftales time antal og starttid individuelt. Der er dog altid mulighed for at forlænge DJ’en på selve aftenen, hvis festen er så god at den ikke skal stoppe.

Hos os kan du booke professionelle Dj’s, der underholder med bredt og blandet dansemusik ved alle anledninger. Vi underholder hvert år flere hundrede arrangementer, lige fra Bryllup, Havefest, Konfirmation, Guldbryllup, Sølvbryllup. Kobberbryllup, Fødselsdag, Firmafest, Julefrokost, Nytår, Sommerfest, Børnefødselsdag, Børnediskotek & meget, meget mere.

DJ til enhver pengepung

VDFsound kan tilbyde DJ’s til alle typer for fester. Vi leverer DJ’s til enhver pengepung. Så uanset om du skal arrangere en festival eller bruge en lille privat på værthus, så er det noget vi kan tilbyde.

Står du og skal bruge en DJ, så send en forespørgsel på

+45 52 52 69 79

Få hurtigt svar her og nu!

Alle størrelser af arrangementer

Vi har serviceret nogle af landets største firmaer med komplette løsninger. VDFsound har erfaring med firmafester, byfester, festivaller, bryllupper, receptioner, fødselsdage og alt derimellem.

Find stedet til jeres fester

gode lokaliteter