Lej Lyd & Lys - Hos VDFsound

Hvor og hvem er vi?

Lej Lyd & Lys til din fest hos VDFsound – Du kan også book dygtige DJ’s i hele Danmark

Vores lydpakker er det perfekte valg til dig, som ønsker et komplet lydanlæg, som er lige til at gå til. Pakkerne findes i forskellige størrelser og i forskellige prislejer. Hos os kan du leje lydanlæg til mindre arrangementer og til arrangementer med op til flere hundrede personer. Vores lydpakker er budgetvenlige og tiltænkt dig, som ønsker at spare penge på en samlet løsning

VDFsound stå altid klar med det rette set up til netop din fest, om du ønsker lille og diskret med musikken i hovedsæde, eller du er til fest og farver med blinkende lyseffekter og røg, så er vi leveringsdygtige af det hele

Professionelt firma, der årligt spiller til mere end 200-300 fester rundt om i Danmark, og har derfor skabt en stor erfaring indenfor området. Du vil derfor trygt kunne vælge os som musikleverandør.

Vi gør vores allerbedste for, at sætte os ind i netop dine ønsker og drømme for festen. Vi sætter stor ære i at forventningsafstemme og sørge for den helt rigtige DJ kommer ud til din fest.

 

Lej en Dj hos vdfsound

Lej DJ til festen hos VDFsound - Mere end 10 års erfaring

FÅ ET GRATIS TILBUD

FÅ ET GRATIS TILBUD

PRAKTISK INFO

Spørgsmål der ofte bliver stillet!
Klik på hver enkle overskrift for at udvide sektionen.

Komplet lydanlæg og flot lys-opsætning 

Vi udarbejder en kontrakt som indeholder alle informationer om arrangement og kontaktpersoner, hvilket giver dig et samlet overblik over aftalen. Denne aftale sendes på e-mail og er dermed en sikkerhed for aftalen er indgået.

Der betales i 2 rater.

Rate 1 ved booking indbetales forudbetaling depositum på 25% af tilbuddet. Betales senest 3 dage efter aftalens indgåelse. (via MobilePay, bankoverførsel eller e-mail faktura)

Rate 2 restbeløb betales senest 5 dage før arrangementet afvikling.

Det resterende beløb afregnes på Faktura, EAN-fakturering eller Kontant/MobilePay på dagen. Ved afbestilling mister men depositum på 25%, dog er der mulighed for ændre dato.

Hos VDFSOUND er du og dine gæster dækket af vores erhvervsforsikring hos Alm.brand forsikringer

Ved mindre private fester kan vi nøjes med en almindelig ubelastet 10 amp/230V stikkontakt med jord, til større arrangementer skal dog påregnes min. 16 amp

Mindre arrangementer måler ca. 3×2 meter, ved større arrangementer ca. 6×4 meter. Vi benytter den plads der stilles til rådighed, så godt som muligt og indretter os efter forholdene.

Har du spørgsmål eller kommer der ændringer op mod arrangementet, så kontakt os endelig så vi kan få alle detaljer med.

Vi vil gerne være 100% forberedte, så dit arrangement får et godt flow.
Scroll to Top