Lej DJ - VDFsound & Dj's

Hvor og hvem er vi?

Lej DJ hos VDFsound – book en af vores dygtige DJ’s i hele Danmark

VDFsound team bestående af flere DJ’s med en bred vifte af professionel viden og erfaring. Med mange års erfaring i musikbranchen ved vi, hvordan man sørger for den succesfulde fest. Om det er er med de gamle klassikere eller de nye hits, så finder vi den rette musik til lige præcis din fest. Vi tilpasser os enhver lejlighed og enhver aldersgruppe.

VDFsound stå altid klar med det rette set up til netop din fest, om du ønsker lille og diskret med musikken i hovedsæde, eller du er til fest og farver med blinkende lyseffekter og røg, så er vi leveringsdygtige af det hele

Professionelt firma, der årligt spiller til mere end 200-300 fester rundt om i Danmark, og har derfor skabt en stor erfaring indenfor området. Du vil derfor trygt kunne vælge os som musikleverandør.

Vi gør vores allerbedste for, at sætte os ind i netop dine ønsker og drømme for festen. Vi sætter stor ære i at forventningsafstemme og sørge for den helt rigtige DJ kommer ud til din fest.

DJ ud til din fest. Du vil allerede ved bestillingen blive tildelt en personlig DJ, der matcher dine ønsker til musikprofil og personlighed. Du vil opleve DJen som en velforberedt og en god sparringspartner for dagen og aftenen.

Lej en Dj hos vdfsound

Lej DJ til festen hos VDFsound - Mere end 10 års erfaring

Kontakt os idag for et tilbud

  PRAKTISK INFO

  Spørgsmål der ofte bliver stillet!
  Klik på hver enkle overskrift for at udvide sektionen.

  Du kan ihvertfald få en stor indflydelse! Vi har gennem de mange år vi har spillet, oplevet en del forskellige fester og publikum – I VDFsound er at vi er hurtige til at aflæse reaktionerne hos publikummet og indrette musikvalget efter det. Men hvis du har numre/hits, du synes er fantastiske eller er til lidt ældre eller yngre musik, så siger du til og vi tilrettelægger vores musikvalg efter det. Det vigtigste er at du smiler og ikke mindst danser.

  Spilletiden kan variere til forskellige typer arrangementer. Vi hjælper dig med at finde du af, hvilket tidspunkt du skal programsætte underholdningen til, så du får det optimal oplevelse.

  Komplet lydanlæg og flot lys-opsætning til 60 personer (standard opsætning)

  Vi udarbejder en kontrakt som indeholder alle informationer om arrangement og kontaktpersoner, hvilket giver dig et samlet overblik over aftalen. Denne aftale sendes på e-mail og er dermed en sikkerhed for aftalen er indgået.

  Kontakt os uforpligtende, få en pris og en snak om hvad dit behov er. På den måde giver du os den bedste mulighed for at give dig det bedste tilbud.

  Der betales i 2 rater.

  Rate 1 ved booking indbetales forudbetaling depositum på 25% af tilbuddet. Betales senest 3 dage efter aftalens indgåelse. (via MobilePay, bankoverførsel eller e-mail faktura)

  Rate 2 restbeløb betales senest 5 dage før arrangementet afvikling.

  Det resterende beløb afregnes på Faktura, EAN-fakturering eller Kontant/MobilePay på dagen. Ved afbestilling mister men depositum på 25%, dog er der mulighed for ændre dato.

  Hos VDFSOUND er du og dine gæster dækket af vores erhvervsforsikring hos TRYG forsikringer

  Da vi samarbejder og er mange DJ’s finder vi altid en afløser, således at du som kunde, ikke risikerer at stå uden musik til festen.

  Ved mindre private fester kan vi nøjes med en almindelig ubelastet 10 amp/230V stikkontakt med jord, til større arrangementer skal dog påregnes min. 16 amp

  Som regel stiller vi op en time inden spillestart ved mindre arrangementer. Hvis der er spisning eller andet inden, hvor vi ikke skal spille, vurderer vi i fællesskab, om opstillingen kan foregå uden at genere nogen. Ellers stiller vi op inden middagen

  Mindre arrangementer måler ca. 3×2 meter, ved større arrangementer ca. 6×4 meter. Vi benytter den plads der stilles til rådighed, så godt som muligt og indretter os efter forholdene.

  Vi har dinnermusik som kan spille under middagen eller til receptionen. Vi kan således lave en pakke til din fest med dinnermusik og en DJ. Vi kan både lave dinner- og dansemusik samlet til en fornuftig pris.

  I det fleste tilfælde er det muligt for vores DJ’s at komme og sætte både lyd og lys udstyret op på dagen før arrangementet. Dermed har I mulighed for at bruge udstyret til at spille musik gennem fx mobiltelefon, tablet eller medbragt computer.

  En tidlig opsætning af udstyret, så I kan bruge det, før DJ’en ankommer, er oftest en både billigere og bedre løsning end at bruge egne eller lånte højtalere.

  En tidlig opsætning kan bestilles sammen med vores DJ-pakke.

  Det kan man sagtens, det aftales med DJ´en på stedet. Prisen vil fremgå af den fremsendte aftale.

  Har du spørgsmål eller kommer der ændringer op mod arrangementet, så kontakt os endelig så vi kan få alle detaljer med.

  Vi vil gerne være 100% forberedte, så dit arrangement får et godt flow.