Fødselsdagsfest

Når du booker en professionel DJ til din fødselsdag, er du sikker på, at du får en dygtig, erfaren, imødekommende og smilende DJ. Påklædningen er præsentabel og anlægget er flot og kompakt. Har du planer om at booke en DJ til din fødselsdag, så husk på at festen ikke kan tages om. Vælg derfor kvalitet og erfaring fra starten – prisen er alligevel næsten den samme. Om du skal holde 18 års, 30 års, 40 års, 50 års eller måske 60-års fødselsdag, så vil du gerne være sikker på, at dansemusikken er i orden og i overensstemmelse med, hvad du og dine gæster gerne vil høre og danse til. Det skal være en hyggelig fest sammen med familie og venner.

Fødselsdag kan være en dejlig og festlig begivenhed for både store og små, du er festens omdrejningspunkt, vi står gerne for at være højdepunktet til din store dag. Slip dig løs med venner og familie. Det bliver festen alle snakker om. Når de ømmer fødder melder sig dagen efter husker i pludselig alle de store hits i dansede til, og øjeblikket hvor luftguitaren blev fundet frem og selv de store drenge kom ud ind på dansegulvet. Musikstilen og spilletiden er altid skræddersyet jeres ønsker – vi spiller for jer.

Dinnermusikken under middagen er i absolut særklasse og minutiøst arrangeret ned til den mindste detalje. Vi anvender det bedste og mest moderne lydudstyr på markedet, hvilket sikrer dig og dine gæster en fantastisk lydoplevelse, og en musikalsk side af festen der vil kunne huskes i lang tid efter. Dansemusikken leveres på samme niveau som dinnermusikken, og dansen afvikles naturligvis uden pauser.!!

VDFsound kan tilbyde DJ’s til alle typer for fester. Vi leverer DJ’s til enhver pengepung. Så uanset om du skal arrangere en festival eller bruge en lille privat på værthus, så er det noget vi kan tilbyde.

Står du og skal bruge en her nu DJ, så send en forespørgsel på

+45 52 52 69 79

Få hurtigt svar her og nu info 30 min!

Vi har serviceret nogle af landets største firmaer med komplette løsninger. VDFsound har erfaring med firmafester, byfester, festivaller, bryllupper, receptioner, fødselsdage og alt derimellem.

Find stedet til jeres fester

gode lokaliteter

For at finde den bedste DJ til dit arrangement, udfyld venligst følgende formular og vi vil kontakte dig

Kontakt os idag for et tilbud

  Vi spiller året rundt i hele Danmark
  DJ’s med over 10 års erfaring
  Velpåklædt efter arrangementet type
  Betragter tiden værdifuld (Fremmøde til tiden)
  Kunden & gæsterne i centrum
  Flot opstilling med Lysshow
  Højtalere og DJ-udstyr
  Telefonisk møde med DJ
  DJ Garanti (Ved sygdom)
  Transport, opsætning mv
  Forsikring og garanti
  24/7 service på alle ugens dage på Telefon og Mail
  Vores priser inkluderer transport, moms, opsætning, nedtagning
  Fra 1950’erne – frem til nutidens hits
  70`er disco, 80`er pop, 90`erne,Disco , Dansktop, Dance,
  EDM, Funky, House, Hiphop, Rock N` Roll Rock, Jazz
  DJ’s til international musik