Anmeldelser

Dj & Anmeldelser

Vi er stolte over vores arbejde og vores kunders tilbagemeldinger.

Derfor har vi indsat et lille udpluk af, hvad vores kunder siger om
os og vores service.

Vores DJ’s har et omfattende repertoire på 10.000 titler du kan vælge mellem. De kan spille lige den musikstil du ønsker, fra populære danse til velkendte singalongs til rå soul, swingende disco, og dance klassikere. Vores kvindelige sangerinde har en fantastisk evne til improvisation og et stort repertoire. De kan beskæftige sig med et stort udvalg af musikgenrer.

"Vi havde booket Dj fra Vdfsound til vores fest, hele vejen igennem var det en meget positiv oplevelse, DJ Oscar fulgte løbende op på de aftaler vi lavede, og da dagen kom hvor de skulle spille - Var det til UG Aftens DJ forstod at ramme publikum, så dansegulvet hele tiden var fyldt. Helt igennem en god og professionel oplevelse, som jeg varmt kan anbefale"
DJ & MobilDiskotek
Lars B.
5/5
"Vi var så tilfreds med Dj Trold præstation til Min 40 års fødselsdag. Han valgte super musik, der holdt festen kørende hele natten. Han havde også et super lys show, der var med til at skabe en fed atmosfære. Dj Trold er meget fleksible og let at arbejde med. Vi vil anbefale ham til en hver!"
DJ & MobilDiskotek
Charlotte H.
5/5
"Vi anvendte Dj fra Vdfsound til vores bryllupsfest og det var bare helt perfekt! Super musik og lysshow - og med fyldt dansegulv hele natten. Vores gæster var alle meget begejstrede! Absolut de bedste anbefalinger herfra!"
DJ & MobilDiskotek
Louise C.
5/5
"Til vores julefrokost havde vi hyret VDFsound og de skuffede ikke! Musik, lyd og lys var helt i top! Alt fungerede og levede op til det aftalte. Forberedelse og opstilling inden feststart - musikvalg levede helt op til det aftalte - alle medarbejdere var positive - dansede og har haft en fantastisk aften"
DJ & MobilDiskotek
Sanne U.
5/5
"Vi havde hyret Dj Michael fra Vdfsound til at spille til vores bryllup d.20/7-19, og det har vi ikke fortrudt et sekund. Han er yderst professionel og ved lige hvad for noget musik han skal spille og hvornår. Han leverede et flot lys show, som gav en hel fantastisk stemning, og det kan anbefales. Vi havde valgt et lidt anderledes bryllup det både var tradionelt og utraditionel og dette kunne Michael levere til Ug. Vores gæster har også rost ham, og vi giver ham de varmeste anbefalinger."
DJ & MobilDiskotek
Anders H.
5/5
"Jeg kan ikke sige nok gode ting om Vdfsound! De gjorde et helt fantastisk stykke arbejde ved vores bryllup. Vi har modtaget så mange komplimneter på hvor sjov vores bryllup var, og hvor stor musikken var! Jeg tror ikke, der var et enkelt punkt i løbet af natten, hvor dansegulvet ikke var pakket. Du kan virkelig se, at Dj James har en passion for, hvad han gør. Jeg kan heller ikke takke ham nok for det fint lysmonogram han lavet til vores bryllup!"
DJ & MobilDiskotek
Maria K.
5/5
"Dygtig, han ramte 100% plet... og fik folk på dansegulvet. han er god til at indarbejde folks ønsker og har god føling med den passende volumen både til maden og senere på aftenen."
DJ & MobilDiskotek
Mads H.
5/5
"Vi skulle holde sølvbryllup på Skævinge kro, vi valgte at prøve en DJ da vi ikke lige er til en klaverbokser. Vi kom i kontakt med Vdfsound . Jeg må indrømme at de har så meget musik forståelse.Dj´en fangede alle vores gæster både de unge og de gamle. Han fandt lige det lyd nievea der skulle være både under middagen og senere under dansen. Vi kan stærkt anbefale Dj Jan - det er i hvert fald ikke sidste gang vi bruger ham.. Vi kan kun sige stort tak til Dj Jan og Vdfsound, de var med til at gøre vores sølvbryllups fest til en fest vi aldrig glemmer."
DJ & MobilDiskotek
Susanne M.
5/5
"Til vores Sølvbryllup, havde vi booket en Dj fra Vdfsound - og det fortrød vi ikke. Det var rigtigt hyggeligt, og Dj Jacob leverede dejlig musik i baggrunden, mens vi spiste. Men vi var presset i de 5 timer vi havde til rådighed - så pga. tiden, så nåede vi ikke rigtigt at få gang i dansegulvet - men det ved man så til en anden gang - men trods alt så var vi ude og danse brudevalsen, hvad min mand ellers aldrig gør, og det var rigtig hyggelig Musik du leverede . Så hvis vi en anden gang får brug for en DJ, så vælger vi dig igen."
DJ & MobilDiskotek
Peter V.
5/5
"Dj James fra Vdfsound spillede til vores bryllup. Vi mødtes med dem før brylluppet, der hvor festen skulle holdes og han var meget professionel omkring det hele: Hvor lyset og hans pult skulle stå, hvordan vi og vores gæster skulle sidde, hvilken slags musik vi ville høre under og efter maden osv.. Og så var han meget behjælpelig med at mixe en anderledes brudevals sammen Dansegulvet var stort set fyldt hele tiden, af både de unge, men også de lidt ældre gæster. Alt i alt - vi kan kun anbefale ham"
DJ & MobilDiskotek
Gert A.
5/5
"Vi mødtes med Dj Steven fra Vdfsound før brylluppet, hvor Steven spurgte ind til vores musiksmag og forventninger. Under middagen ville vi gerne have en blanding af lounge og stille kærlighedssange. Når vi skulle danse måtte det gerne være nyt danse musik og lidt til de ældre gæster også. Dj Steven formåede at ramme fuldstændig plet! Han sørger for god musik og holder ellers sig i baggrunden af festen. Lige som vi ville have det. Efter anbefaling har vi nu stødt på Dj Steven til flere bryllupper og fester."
DJ & MobilDiskotek
Maria U.
5/5
"Super dygtig dj. God musik og rigtig god kommunikation. Falder naturligt ind i festen og fanger stemningen perfekt. Kan klart anbefales. Vi bruger ham gerne igen!"
DJ & MobilDiskotek
Tine S.
5/5
"Alt fungerede perfekt. Musikken under middagen var super fin afdæmpet med sjove indlæg, lige tilpas. Dansegulvet var fyldt hele aftenen af glade og yderst tilfredse gæster. Alt positivt og kan kun anbefales."
DJ & MobilDiskotek
Lune K.
5/5
"Vi blev gift og havde i denne forbindelse lejet en Dj fra vdfsound og vi kan med fulde sige at han levede op til alle vores drømme og forventninger. Ikke alene leverede han et bredt spektrum af musik og indlevelsesevne for festens helhed og vores gæster, han leverede også et overordentligt velanrettet lysshow der var med til at markere dagens tema under vores bryllup - smukke farver og romantik hele linjen over. Vi vil med stor glæde anbefale vdfsound til alle andre der ønsker en fantastisk fest med en wow-effekt der ikke alene slår benene væk under Jer, men også tager alle Jeres gæster med storm."
DJ & MobilDiskotek
Sanne N.
5/5
"Venlig og imødekommende DJ. Lyden var fin under maden og fedt med skålesangene og en sjov omgang boogie midt i maden 🙂 Fedt musik til dans og Dj spillede alle ønsker fra vært og gæster :-)"
DJ & MobilDiskotek
Jan S.
5/5
Er jeres arrangement det næste?
DJ & MobilDiskotek
Få et uforpligtende tilbud idag
Kontakt os på +45 52 52 79 69

Kontakt os idag for et tilbud

    Vi har serviceret nogle af landets største firmaer med komplette løsninger. VDFsound har erfaring med firmafester, byfester, festivaller, bryllupper, receptioner, fødselsdage og alt derimellem.

    VDFsound kan tilbyde DJ’s til alle typer for fester. Vi leverer DJ’s til enhver pengepung. Så uanset om du skal arrangere en festival eller bruge en lille privat på værthus, så er det noget vi kan tilbyde.

    Scroll to Top